16 Dec 2014

Mitä hait ja mitä sait?


Jatketaan taas! Hei vaan!

Takana on työpäivä ja kouluilta. Päivällä alkaa olla pituutta. Päässä on paljon uutta infoa erilaisista hakukoneoptimoinneista. Minusta tulee isona digitaalisen median sisällöntuottaja. Tämän blogin tuotteliaisuudesta päätellen voisi luulla ihan muuta. Elämässäni on ollut kuluvan vuoden aikana niin paljon uutta sisältöä, ettei kaikkea ole ehtinyt tai halunnut sanoiksi pukea. Sain elämääni kaipaamani perheen. Mukavan miehen ja  huipun bonustytön, jakamaan kanssani elämän iloja ja suruja.

Mitä hait ja mitä sait? Siinä on hyviä kysymyksiä näin vuoden loppupuolelle, jotka liittyivät myös tämän iltaisiin opintoihini kuin myös oikeaan elämään. Minä sain mitä tilasin ja paljon enemmän. Kahden paikkakunnan välinen perhe-elämä vaatii aikamoista priorisointia ja kolmen ihmisen kalentereiden synkronointia. Olemme kuitenkin onnistuneet optimoimaan yhteiselämämme iloiseksi virraksi, joka vie meitä eteenpäin. Olotila on onnellisen kiitollinen. Ihan kaikesta, varsinkin läheisistä ihmisistä.

Tästä on hyvä jatkaa uuteen vuoteen. Oppia uusia asioita, kehittyä ihmisenä sekä ammatillisesti.


Kiva kun kävit! Tule toistekkin!


Ps. Postailen visuaalisia elämyksiä ja ajatuksia Instagram-tiliini melkeinpä päivittän. Saa käydä myös siellä kyläilemässä. Luurin kautta sivusto löytyy: Retrock_Visual_Delights nimellä.




2 comments:

  1. moi! ja tervetuloa takaisin. terkut Thaimaasta!

    ReplyDelete
  2. Kiitos <3 Tunnelmallista Joulunaikaa sinne kauas!

    ReplyDelete